7. Culinaire fondsenwerving

Gisteravond was het weer zover. De derde succesvolle editie van het benefietsdiner bij restaurant OH30 in Weert. Culinair genieten met gezellige mensen die ons doel een warm hart toedragen. Familie, vrienden, kennissen, vrienden van vrienden, vreemden......iedereen was van de partij en wat was de ambiance fantastisch!
 

De chef en zijn gastvrouw hadden weer enorm hun best gedaan op de culinaire hoogstandjes en de fantastische entourage hiervan. 6 gangen met amuses, wijnen, cocktail, koffie en friandises……..we kwamen werkelijk niets tekort. Restaurant OH30 deed per deelnemer een mooie duit in het zakje. Hartverwarmend.
 
 
 
 
 
Hoe meer de avond vorderde en hoe meer de wijn vloeide hoe meer de gasten zich onder elkaar mengden en de mooie gesprekken op gang kwamen. Totdat daar opeens het toetje kwam. Wat een hoogstandje...….het werd helemaal stil. Ik weet zeker dat dit het succesnummer voor Michelin moet zijn!
En dan het grootste succes van de avond. Jeroen die de cheque presenteerde van de ingezamelde opbrengst, € 499,50. Dank jullie wel lieve mensen dat jullie erbij waren. Het was gezellig en het resultaat is weer buitengewoon. 
Komen jullie ook vrijdag 6 december a.s. naar de Homeride team Vive Top2000 quiz bij De Soos - Doe mee aan deze gezellige muziekquiz over de top2000 met een team van 4 of 5 personen. Klik hier voor meer info

Dragen jullie ook een steentje bij?

Binnenkort het vervolg van mijn avontuur! Volg en deel mijn blog om een groot platform te creëren voor onze fondsenwerving voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Interesse om te sponsoren, neem contact met ons op. Een blog vol humor, liefde, kracht en positiviteit.
Interesse in het boek Vive, Liefde - Kracht - Positiviteit? 100% van de verkoopprijs gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Meer info over of koop hier het boek van Vive



Reacties